
Question on Notice 

No. 738 

Asked on 13 July 

 
 

MR D LAST ASKED MINISTER FOR POLICE AND CORRECTIVE SERVICES AND 
MINISTER FOR FIRE AND EMERGENCY SERVICES (HON M RYAN)—  
 
 
QUESTION: 
 
Will the Minister advise how many persons have been charged with an offence under 
Section 132 of the Corrective Services Act (reported separately by year) for the past five 
years? 
 
ANSWER: 
 
I am advised by the Queensland Police Service that no one has been charged, in the last 
five years, under section 132 of the Corrective Services Act 2006. 
 
 


